Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skogsbrynet


Så lätt att tacka nej
till mörka skogar,
så svårt att tacka ja till rädsla

Alltid enklare att göra andras rätt
i tanken att det är bäst
och stuka själen än en gång

Det blåser kraftigt och min kartläsare
sprang hem.




Fri vers (Fri form) av Tina-sol
Läst 202 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2018-01-14 21:52



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Tina-sol
Tina-sol