Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Tilda och Tobias, finns det fiket fortfarande?


Rimmad skinka 11



Lät litet grand som
en sådan där dröm om
en har var morgon så
där maran rider en då
var tänkt mardröm kom...




Bunden vers (Rim) av lodjuret/seglare VIP
Läst 266 gånger
Publicerad 2018-03-04 17:56



Bookmark and Share


  ULJO
En mardröm om skinkan rymmer eller?
2018-03-05
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP