Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skygg

Ryggar tillbaka på tilltal, mitt egna namn skrämmer mig
klistrad längs väggar, ett rytmiskt "kolla inte på mig" går på loop
Hallucinerade knivblickar får min själ så lätt att blöda
Sen när blev mänskligheten för mig en sådan börda
När trygghet är något som saknas mig, då behöver jag ju dig
ensamma skedklirr i en te-kopp, ångan som stiger tillsammans med röken från min kistspik

Väntan på något mer blev väntan på slutets början.




Fri vers av Imperial
Läst 303 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-01-15 03:11



Bookmark and Share


  annapoem
Jag skulle ju skriva också :)
Det här är jättebra!
2018-09-12

  annapoem

2018-09-12

  annapoem

2018-09-12
  > Nästa text
< Föregående

Imperial
Imperial