Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Det handlar mest om att tro på att man kan ... ... Ty om ej, spelar det ingen roll hur många andra som tror på dig ...


Livet kan vara ...

... precis allt 
det du önskar
och vill

men också 
så mycket mer
än så därtill

om du 
verkligen så vill ...

 

 

 

 

 

__________________________

Tidigare publicerad här i augusti 2012

 




Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Peter Stjerngrim VIP
Läst 230 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2018-01-15 06:36



Bookmark and Share


  Kungskobran VIP
Viljan kan försätta berg.
2018-01-15
  > Nästa text
< Föregående

Peter Stjerngrim
Peter Stjerngrim VIP