Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Komparation

På gråberget
den sista telefonstolpen ännu inte nedmonterad
Härförbi löpte en gång barnskrik, ensamhetsängslan
rekvisitionerna till Skärgårdens Livs.
Snart faller den.
Orubbligt gråberg
tar emot kamraten.
Ensam, ensammare, ensammast.




Fri vers (Fri form) av Göran Strömqvist
Läst 210 gånger
Publicerad 2018-01-15 08:58



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Göran Strömqvist
Göran Strömqvist