Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kastar


kastar ut granbarr
vad kortlivade de är
snöflingorna




Bunden vers (Haiku) av Gunwale VIP
Läst 294 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-01-15 12:26



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
Leendet lyser upp vardagen med hemskheter...
2018-01-15

  Annie b'larsson VIP
Den lilla versen flyter ihop fint..
2018-01-15
  > Nästa text
< Föregående

Gunwale
Gunwale VIP