Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Poem


Sliding


I’m glinding




Down from earth


In to dirt




It’s so bizarre God damn


I don’t longer know who I am




Come rescue me


If you can see




But I’m no longer here


And I’m not longer there




I am no one

I’m none






Bunden vers (Rim) av Poesia VIP
Läst 266 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2018-01-15 13:06



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Poesia
Poesia VIP