Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

KOMBINATIONER

Älskar ni varandra efteråt också ?

-Ja ! men på ett högre plan,

 i kombination med det lägre,

som Eros och psyches växelverkan.

 

*




Övriga genrer (Drama/Dialog) av Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Läst 186 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-01-16 13:43



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Notarius publicus:Sten Wiking
Notarius publicus:Sten Wiking VIP