Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Inledningsdikten till min diktsamling från 1974 GråGrön. Varje dag kommer en ny dikt från samlingen. Om allt går enligt planerna. Sammanlagt 39 dikter.


FÖLJ MED PÅ EN FÄRD

gör en resa med mig
till den inre rymden

låt bara din själ haka sig fast
vid mina tankar
eller tänd på själsbensinen
och följ den brinnande vägen
där en läckande ande vandrat




Fri vers av Algotezza VIP
Läst 247 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-01-15 13:53



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
läst och begrunnad
2018-01-15
  > Nästa text
< Föregående

Algotezza
Algotezza VIP