Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Din gestalt

 

Din röst

bas i klang

jag längtar den

 

Din famn

så värmande

jag längtar den

 

Din mun

mjuka läppar

jag längtar dem




Fri vers av StinaJ VIP
Läst 196 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2018-01-15 14:37



Bookmark and Share


  aol
Så härligt om längtan.
2018-01-17

  ULJO
Underbart om längtan
2018-01-16

  Annie b'larsson VIP
Det viktigaste i livet. Kärlek, trygghet och ordning på ekonomien. - och ingetdera har man. Men jag gläds med dig.
2018-01-15

  Marita Ohlquist VIP
Underbar text i kärlekens namn!
2018-01-15
  > Nästa text
< Föregående

StinaJ
StinaJ VIP