Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det går en dag i sänder!

Han sitter ofta vid köksbordet, dricker kaffe och funderar.
Det blev så tomt sedan hans älskade hustru gick bort.

Han är värkbruten, har problem med ena benet och höften.
Hans barn har sina liv, han vet det så väl.

Men kanske de kommer denna vecka, så han får språka lite med dem.
Han går ut med sin rollator, går till affären för att få träffa lite folk.

Många säger att nu får vi längta till sommaren,
sol och värme kommer att göra dig gott.

Så går dagarna, men han bara saknar sin hustru ännu mer.




Fri vers (Fri form) av Ezmeralda VIP
Läst 209 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2018-01-15 14:40



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
Berörande om ensamhet och saknad!
2018-01-15

  Larz Gustafsson VIP
Min mor befinner sig i en liknande situation.
Far avled 2012, men hon saknar honom fortfarande och vill inte sluta sörja.
Jag saknar honom också, men sörja ligger inte för mig.
Men det går, som sagt, en dag i taget.
Och hon har ju hemtjänsten och rollatorn...
2018-01-15
  > Nästa text
< Föregående

Ezmeralda
Ezmeralda VIP