Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Döden viskar ...

Döden viskar i ditt öra,
dess närvaro i vardagen,
du känner andetaget,
ser vänner försvinna,
de sista andetagen tas,
inför dig av dina nära,
du hör döden viska i ditt öra ...

...livet är för kort för dispyter,
ut och njut av livet istället,
för en vacker dag är det dig som jag leder till den andra sidan.




Fri vers (Fri form) av Maria Thunholm
Läst 498 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2018-01-15 15:57



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Maria Thunholm
Maria Thunholm