Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag är inte rädd ...

Jag är inte rädd för ...

...livet som det ser ut,
även om oron gör sig påmind,
för det finns en mening i livet.

...att åldras med värdighet,
även om åldern tar ut sin rätt,
för alla får inte chansen att åldras.

...att dö den dag det är dags,
även om det är vemodigt att lämna er,
för döden utgör en del av livet.

Däremot är jag rädd för att dö ensam,
utan någon som säger; Bon voyage !




Fri vers (Fri form) av Maria Thunholm
Läst 661 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-01-15 16:03



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Maria Thunholm
Maria Thunholm