Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du gamle man ...

Du gamle man,
har du tänkt på vilken tur du har haft?

Nej, men tänk då på att du fick åldras,
det har många i denna värld inte fått göra.




Fri vers (Fri form) av Maria Thunholm
Läst 481 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2018-01-15 16:22



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Maria Thunholm
Maria Thunholm