Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Perspektiv

jag har börjat skicka in mina dikter till olika tidskrifter

nu gäller det att inte nedslås av att man blir refuserad

boken ”Zen och konsten att sköta en motorcykel” av Robert M. Pirsig refuserades av 121 förlag

det måste väl vara nåt slags världrekord i att bli refuserad

slutligen fick han den utgiven och den lär ha sålts i över 5 miljoner exemplar

en dag kommer jag att få nånting publicerat/ utgivet

i en tidskrift eller en antologi eller så ger jag ut en egen diktsamling

sen gäller det att få recensioner

och inte bli nedslagen om man inte får några

eller av att man får dåliga recensioner

och fortsätta skriva och försöka bli bättre på det




Övriga genrer (Essä/Recension) av Tomas Karlsson VIP
Läst 293 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-01-15 16:24



Bookmark and Share


    AA VIP
Ihärdighet är ordet. Lycka till.
2018-01-15

  Jan Johansson
Önskar dig lycka till
2018-01-15
  > Nästa text
< Föregående

Tomas Karlsson
Tomas Karlsson VIP