Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Miss Self-Destruct


vill inte torka låren med vita servetter som färgas röda
vill inte känna svedan när strumpbyxorna gnids mot såren
klappa mig som en vit tigerunge, dra handen över linjerna
viska ord som värmer mer än den största stjärnan på himlen
håll i mig när sorgen får mig att sprattla, andas i min mun
när jag inte kan andas




Fri vers (Fri form) av Bobski
Läst 333 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2018-01-15 16:29



Bookmark and Share


  artaug
fyfan vad du är bra. dina texter bara griper tag i en. spot on!
2018-01-18
  > Nästa text
< Föregående

Bobski
Bobski