Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En känsla av intighet

 

 

vad spelar ordet för roll

när du tappat dess känsla

när du känner missmodet drabba

och sorgen över dig sköljer

 

dagar som tynger likt ett ok

dagar när mörkret aldrig ljusnar

när solen inte når över horisonten

dagar sotsvarta och dunkla

 

så låt dig slukas av mörkrets skuggor

låt dig famnas av dess demoner

snart skall ljuset åter segra

snart skall nya dagen gry

 

 




Fri vers (Fri form) av Öknens Ros VIP
Läst 320 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-01-15 16:38



Bookmark and Share


  ali2015
Väldigt fin ????????
2018-01-15

  Jan Johansson
den var fin
2018-01-15

  Larz Gustafsson VIP
Oändligt är vårt stora äventyr.
2018-01-15

  Cikoria Blå VIP
Fint att det blev ljusare i slutet!
2018-01-15
  > Nästa text
< Föregående

Öknens Ros
Öknens Ros VIP