Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Syrénlunga

Med bronker av syrén
Går jag rakt ut mot den avgrund
Som kallas kärlek

Sirap av syrén
Mitt bröst är fyllt av
Stelnat socker

Lila luft
Munnens dimma
Ett rävskrik ifrån dig




Fri vers av Iris Ahl
Läst 343 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2018-01-15 16:57



Bookmark and Share


  i af apa
oy, vad modigt! starka underliga färger.bokmärker! ja, utsökt!!
2018-02-03
  > Nästa text
< Föregående

Iris Ahl