Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

KAPTENEN – EKTODERM 9

KAPTENEN
Man behöver inte veta
vad Gudarna gör –
bara låta dem ha roligt.

SILVERFLÄTAN
Man vet ju inte vad
de kan få för sig …

KAPTENEN
Varför är du rädd?
Vad har du gjort?
Vad har du inte gjort?

SILVERFLÄTAN
Dina frågor får mig
att söka efter skam.

KAPTENEN
Varför tror du Gudarna
är oförlåtande?





Fri vers av Salvation Pepper
Läst 369 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2018-02-02 17:27



Bookmark and Share


  Anya VIP
Det där sökandet av skam känns igen. Bra formulering.
2018-02-05

  Janina Kaminska
Spännande välformulerade tankar
2018-02-05

  ResenärGenomLivet VIP
Alla förtjänar att ha roligt, vem man än är...
2018-02-04

  Åse Tropp VIP
Du har tanken klar! Skriv färdigt nu.


2018-02-03

  Marita Ohlquist VIP
Återigen en intressant dialog som inspirerar tanke, känsla och fantasi!
2018-02-03

    ej medlem längre
en resa tillbaka
mot Liv +
2018-02-02

  Kungskobran VIP
Intressant dikt som speglar makt
2018-02-02
  > Nästa text
< Föregående

Salvation Pepper
Salvation Pepper