Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mor

Mor

nittiosex och ett knappt halvår
stannade du i detta liv

din humor gladde och tröstade
och i samtalen 
klartänkt och bestämd

blommor var till glädje på ditt bord
och goda kakor smakade
till kaffetårens stund

och tidningen tv:n och korsorden
gav du inte upp
trots en usel syn

nu sorgligt är att pennan
måste läggas i sitt skrin
när ögonen blir slutna
och hjärtats värme gått

 

©tk

 

 




Fri vers av thyra
Läst 297 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2018-01-15 18:11



Bookmark and Share


  soligajag_1 VIP
Fin dikt om en Mor som gav glädje i livet med sin härliga humor och värme!
Beklagar varmt!
2018-01-17

  Sara Helen VIP
????
2018-01-16

  Gunnel Eriksson VIP
Hjärtevarmt och sorgligt.
Förr eller senare drabbas man.
2018-01-16

  limerick
Vacker dikt om sorg, saknad och ömsesidig moderskärlek.
2018-01-16
  > Nästa text
< Föregående

thyra
thyra