Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

LÅNGA GATAN HEM

de talar om folk och

om film och om framtiden

de blev nyss ett par och de

gläds över kärleken

det är januari

men snart är det vår igen

och arbetslösheten

den får man väl tackla sen

 

 

de går

hela långa, hela långa gatan hem

de går

hela långa, hela långa gatan hem

vad spelar det för roll

om klockan är två eller fem?

de går

hela långa, hela långa gatan hem

 

 

han tar hennes hand i sin hand

de går gatan fram

två medlemmar av detta folk av

en frejdad stam

de vandrar mot vår som har börjat

i deras bröst

de struntar i kärnvapenhotet

och nästa höst

 

de går

hela långa, hela långa gatan hem

hela långa, hela långa gatan hem

snön hänger i luften

det läggs inte på en rem

de går

hela långa, hela långa gatan hem

 

 

LARZ GUSTAFSSON 15/1 2018

 

https://www.youtube.com/watch?v=R5IUNvtv8V4

 

 

 

 




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 361 gånger
Publicerad 2018-01-15 18:20



Bookmark and Share


  Kaptenlöjtnant
Snyggt,
Lundell feeling
2018-01-16

  Anya VIP
Fin. Som en sångtext.
2018-01-16
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP