Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Kort dikt


Stilleben

Stilleben

Cezanne målade av ett äpple.
Äpplet teg.
Cezanne också.




Fri vers av esa toivonen
Läst 289 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-01-15 18:20



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Måste man bara älska! Varit i hans trädgård...
2018-01-15
  > Nästa text
< Föregående

esa toivonen
esa toivonen