Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Från klippan ser hon världen

Från klippan ser hon världen
Ser bergens kanter som formats av floder
Genom tusentals år har de slipats till perfektion
Ser röda, ser grå
Ser vatten som aldrig står stilla
Dess källa tar aldrig slut
Den flyter
den ger
Vad som än händer tar den aldrig slut precis som själen
Hon känner att forsen och själen
tillsammans är ett
Den har skapats av hennes inre
Hennes inre har skapats av forsen

Från klippan ser hon världen
Ser dem som lever utan forsar att bada i
Utan berg att bestiga
Bor i betong bor i täta städer
Hur ska de komma ihåg att deras inre är mäktigare än den magnifikaste flod?
Hur ska de förstå att de kan forma bergen?
Forma allt som är massa men egentligen bara vibrerar av luftig energi
Hur ska de förstå att dom är skapare?




Fri vers (Fri form) av Evelin Gyllenram
Läst 428 gånger och applåderad av 6 personer
Utvald text
Publicerad 2018-01-15 18:21



Bookmark and Share


  morgonstjärna VIP
Stort det här
2018-01-16
  > Nästa text
< Föregående

Evelin Gyllenram
Evelin Gyllenram