Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

SKRIVER

 





 

 

 

från mitt hjärtas kamrar

 

En bär på en hemlighet

 

som jag själv inte vet

 

Har nyckeln till den

 

men sparar den till sen

 




Fri vers av Maj-Lis VIP
Läst 215 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-01-15 18:40



Bookmark and Share


  ULJO
En välbevarad hemlighet som du klokt nog sparar till rätt tillfälle
2018-01-16
  > Nästa text
< Föregående

Maj-Lis
Maj-Lis VIP