Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
alltså... inte en dag utan en rad, då blir det vad det blir


Människor och möten 9 Tema MoM

 

 

Solväder och gråväder hör livet till

precis som stormväder och regnväder

 

det enda de kräver är lämpliga kläder!

 

är du rustad så för att ute gå

ger de gott humör !

 

- men vadå?!

att du ej sådana kläder äger?

 

 




Övriga genrer (Drama/Dialog) av Minkki VIP
Läst 374 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2018-01-15 19:58



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Minkki
Minkki VIP