Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Wishes

Tittat överallt,
det är mörkt,
men jag lever, kanske
hjärtat tickar som en klocka,
försöker göra sig hörd,
slår sig mot en svart vit värld,
vägleder en mot stjärnorna,
flera livstider av tid mellan varje blinkning,
åldras nästan av tanken,
skickar endast iväg en önskan,
en viskning till månen,
att den också når i någons hjärta...




Fri vers av JonasH
Läst 221 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-01-15 20:23



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

JonasH