Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

VEM BRYR SIG

VEM BRYR SIG
Vem bryr sig om du känner dig nere
Är det något man får vara
Att någon skulle bry sig är väl
en utopi i dessa dagar
Man tänker det mesta på sig själv
vad har jag med andra att göra
jag har ju mina egna problem

Nej,sköt dig själv och skit i andra
den jargongen har jag levt efter
men om du själv drabbas ville
du inte ha någon som skulle bry sig
Ja,men det är ju en annan femma

Grapen




Fri vers av Knoparemoj
Läst 239 gånger
Publicerad 2018-01-16 07:37



Bookmark and Share


  Futureprincess
Ja, ett sogligt faktum!
2018-02-07
  > Nästa text
< Föregående

Knoparemoj
Knoparemoj