Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

DEN LÄNGSTA KYSSEN

Det var deras första fysiska möte,efter att endast umgåtts genom mail och mobilsamtal.

Det första de gjorde när de såg varann på stockholm central var att kasta sig i armarna om varann och började tungkyssas helt ogenerat inför alla resenärer.

Medan kyssandet och kramarna fortsatte så hade folk börjat samlas i ring runt paret,som plötsligt började applådera och lovsjunga deras kyssande.

Metroreportrar och lokaltv kom så de blev kända som det kyssande paret vilka hamnade i Guiness rekordbok med den längsta kyssen.

*




Prosa av Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Läst 310 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-01-16 08:05



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Notarius publicus:Sten Wiking
Notarius publicus:Sten Wiking VIP