Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En dikt om ingenting

Skriver nästan ingenting nu för tiden
Rusar mest runt i skuggan av allt det outsagda
Allt är okej
Ska inte klaga
Det finns rumänska gatubarn
och torterade arma satar i mörka fängelsehålor
Vem är jag att pipa
från min vackra våning
med en lön som landar mjukt var månad
med regelbundna tandläkarbesök och utlandssemester på sommaren...
Jag har det bra
Min hud är bara genomskinligt tunn
av livets små uppfriskande duschar med frätande syra
såna fällor man ska kunna upptäcka och undvika om man är en människa med förstånd
Men inte en sån som jag
Så jag ljuder ut mitt gnäll i olika tonarter
utan att egentligen tycka synd om mig
utan mest för att inte implodera
För allt går vidare
vare sig man vill det eller ej




Fri vers av Bellissima
Läst 336 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2018-01-16 09:45



Bookmark and Share


  Beyond Eternity
Hahah! Det var något nytt att ge tandvårdsråd som texkritik :-D
2018-01-29

  SatansSon
b din tandhygienist förse dig med rätt sorts mellanrumsborstar och med en eltandborste. då slipper du tandsten, och därmed slipper du hål i tänderna. men drick inte juice o läsk. det tär på tandhälsan.-
2018-01-19
  > Nästa text
< Föregående

Bellissima