Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Den svenska synden

 

 

två 15-åringar har sex med varandra

detta filmas och delas med andra

delas med ännu flera

ja, vem vet med hur många andra

 

hur känner dessa tonåringar idag?

att veta att deras sex-akt spridits vidare

var det meningen med filmen?

hur känner de om några år?




Övriga genrer av Öknens Ros VIP
Läst 423 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-01-16 12:55



Bookmark and Share


  MALVAA VIP
HEL VÄRDEN MÅSTE RENOVERAS AV SYNDERNA SOM BARA FÖRSTÖR ENS BARNDOMS OSKYLDIGHET :(
2018-01-17

  Larz Gustafsson VIP
Så går det när vi lever i ett samhälle som uppmuntrar lösaktighet.
2018-01-16

  Marita Ohlquist VIP
Vet inte om dom samtyckte till att filmas eller blev smygfilmade.
Oavsett kan det få ödesdigra konsekvenser.
2018-01-16

  Fulbergarn
ja vem vet,
2018-01-16
  > Nästa text
< Föregående

Öknens Ros
Öknens Ros VIP