Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

SKVALLER

SKVALLER

Löven berättar för vinden
som fortsätter med ett fnittrande
hon blåser till floden för att berätta
och de livligt kyssande fiskarna
De rusar till vattenytan
Vi förstår,säger de badande flickorna
Nu vet hela byn om det.

Grapen




Fri vers av Knoparemoj
Läst 204 gånger
Publicerad 2018-01-16 10:15



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Knoparemoj
Knoparemoj