Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ETT SVEK

ETT SVEK
Jag kan inte göra det ogjort
det jag har gjort
Jag kan inte ta tillbaka sången
som jag sjöng

Och det mest sorgsna
i det som jag ångrar

Jag kan inte förlåta mig
och du kan inte glömma

Bo Grapen




Fri vers av Knoparemoj
Läst 212 gånger
Publicerad 2018-01-16 10:21



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Knoparemoj
Knoparemoj