Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ETT SPEL FÖR GALLERIET

ETT SPEL FÖR GALLERIET

Inget föll i god jord
du försökte ett spel för galleriet
Du försökte på alla möjliga
sätt att vinna gehör
Detta spel formade känslan av
att detta var inte så
Utan kärleken blev lidande

Bo Grapen




Fri vers av Knoparemoj
Läst 245 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-01-16 10:35



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Knoparemoj
Knoparemoj