Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vi bäddas in i drivor

Vi bäddas in i drivor
vinden stoppar täcket
hårt omkring vårt hus
det är en ro att vila i
vi stannar här




Fri vers av Annaemi VIP
Läst 349 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-01-22 12:04



Bookmark and Share


  morgonstjärna VIP
fin känsla här
ombonad
2018-01-22
  > Nästa text
< Föregående

Annaemi
Annaemi VIP