Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Får jag lov?

 

 

när du bjöd upp mig till dans

stammade jag fram ett ja

du en man, såg din chans

att en kvinna erövra

dina varma händer om min kropp

jag blundade och följde dansens steg

i dansens virvlar föddes ett hopp

glad jag inte längre var feg

blev så varm i min kropp

dina händer brände

och jag kände

åtrå börja spira

din kropp så nära inpå

känslor så skira

jag börjar förstå

kärlekens innersta mening

kroppars förening

efter dansens slut

går vi ut

för kyssar och smek

för kärlekens lek

vi i kärleksbädd hamnar

och varandra famnar

fulländar det vackraste som finns

det som i hjärtat minns

 

 

 

 

 

 

 

 

 




Bunden vers (Rim) av Öknens Ros VIP
Läst 138 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2018-01-16 14:54



Bookmark and Share


  MALVAA VIP
DANSANDE ORD SOM BERÖR :)
2018-01-17
  > Nästa text
< Föregående

Öknens Ros
Öknens Ros VIP