Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Komiker? Det sägs vara ett knepigt yrke. Litet som en korsning av humorist, kirurg samt tränare av ungar i simning, bandy samt marsch på stället. Det sista är vid sidan om poesi, inte längre en gren i olympiska spelen. Du hade förväntningar på det?


Jag skulle vara en rent fenomenal spelare...




...åtminstone mentalt sett.
I verkligheten gäller
det att kunna

kombinera praktik, teori,
kunnande och framgång.
Just i detta

har jag säkert,
gång efter annan,
behövt visa framfötterna.

Då och då
har jag framgångsrikt
kunnat lämna återbud.




Fri vers (Prosapoesi) av lodjuret/seglare VIP
Läst 357 gånger
Publicerad 2018-01-16 13:18



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
Står de i yrkesdelen? Mellan finmekaniker och assistentvikarie?
2018-01-16

  ULJO
Du får ringa Per Andersson eller Robert Gustafsson och erbjuda dina tjänster.
2018-01-16
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP