Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ängeln som vakar ...

Ängeln som vakar över dig,
som går bredvid dig,
som viskar i ditt öra,
som säger åt dig att leva,
samtidigt som du är rädd för honom,
för den ängeln är Döden.

Döden är alltid närvarande,
i livet så är han alltid närvarande,
som alltid är vid din sida,
som väntar tålmodigt,
som vet att din tid är lånad,
som vill att du lever lyckligt,
för Döden är ej ond.

Döden ger liv,
liv föds ur död,
en livscykel som du är en del av.




Fri vers (Fri form) av Maria Thunholm
Läst 588 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2018-01-16 13:34



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Maria Thunholm
Maria Thunholm