Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

när låtsasfeminister skriker jävlar


Mångkulturella rymdfarare försöker samarbeta utan att trampa på varandras tår. Det är fel att uttrycka sig, eftersom alla är känsliga psykopater när de åker karusell i solsystemet.

Vissa pratar ändå som om de vore drogade, försöker bevisa att allting är normalt, men när andra säger att det är onormalt börjar stjärnornas diagnoser härja och då införs demokratisk pantomimteater.

Folket fladdrar omkring utan ord. Det kan inte bli mindre kränkningar i den bästa av världar. Problemet är bara att nyfödda bebisar regnar över jordklotet och busringer till olika sorters Gud.

____




Fri vers av Jag är fan större än Sartre VIP
Läst 331 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2018-01-16 14:11



Bookmark and Share


  Judas Ekholm VIP
Sista meningen framkallar ju en stenhård emotionell erektion. Fan så bra!
2018-01-18

  Jeflea Norma, Diana. VIP
”Mycket snak och lite verkstad”. Grupp gäng bildning tillhörande de märkliga feministerna som bor med i tredje kön, som skapar disharmonisk roll spel mellan feminin och maskulin genus.
Det märks att mer en 75 % procent av folket har utlands påbrå. Ändå håller yttersta hemlig av det.
jag skrattar när ser hur många rumäner och resten minoriteter i Sverige har köpt namnet Johansson.
Abnormal borde inte tolereras!
falska hypokriter.

2018-01-18

  Ric
demokratisk pantomimteater ja, och snyggt hela vägen. tack.
2018-01-16

  Kungskobran VIP
Kul, mångfasetterat
2018-01-16

  objekt3
lol

- allting är helt normalt
2018-01-16
  > Nästa text
< Föregående

Jag är fan större än Sartre VIP