Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Livsinnehåll

Livet ska vara fyllt av smittande lust

Inte vara fyllt av syrefattig luft




Övriga genrer (Aforism) av Valter Örn VIP
Läst 207 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-01-16 14:49



Bookmark and Share


  Feminaz
Om konsten att finna syrerika stunder för en levande själ!
2018-01-16

  Marita Ohlquist VIP
Håller med dig!
2018-01-16
  > Nästa text
< Föregående

Valter Örn
Valter Örn VIP