Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

POST MORTEM

 

Fotspår

i nysnö

 

skattas åt förgängelsen

 

likt ord

skrivna i blod

 

innan hjärtats

sista slag

 

livstecken förblev

outtalade

 

skattas åt förgängelsen




Fri vers av Elisabeth Nilsson VIP
Läst 334 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2018-01-16 17:11



Bookmark and Share


  Anya VIP
Jaa alla är vi förgängliga...tänker jag. Precis som fotspåren i nysnön. Vackert skriftat.
2018-01-17

  ULJO
Så bra
2018-01-17

    ej medlem längre
Snyggt och berörande på samma gång..
2018-01-17

  Fem hjärtan VIP
Fint och berörande..!
2018-01-16

  Blomma-Stjärna VIP
- tänker på samerna som förföljdes ibland till döds - de skattades i tre kungariken samtidigt när renarna gick över "statsgränsen"
2018-01-16

  M.Eta
Min tolkning, lite dramatisk text!?
2018-01-16

  Marita Ohlquist VIP
En dramatisk text som får mig att tänka på ond bråd död!
Högst personlig tolkning.
2018-01-16

    ej medlem längre
Med ord som böljar skönt läser jag din dikt och njuter stort!
2018-01-16
  > Nästa text
< Föregående

Elisabeth Nilsson VIP