Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En sak är säker ...

Livet börjar med en liten gnista,
livslängden varierar,
ur askan föds liv,
överleva innebär död,
din död föder andra,
en annans död föder dig,
det finns inget rätt eller fel,
bara en livscykel som vi är en del av.

En sak är säker,
livet och döden går hand i hand!




Fri vers (Fri form) av Maria Thunholm
Läst 312 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-01-16 16:42



Bookmark and Share


  Jan Johansson
Fint skrivet
2018-01-16
  > Nästa text
< Föregående

Maria Thunholm
Maria Thunholm