Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
'Jag har inget minne av att du skulle ha sovit, men vaknade gjorde han i alla fall.' Tympligt? Ofaktiskt?


En smula om språkkunskaper




Räddan från ett möjligt oblitt öde.
Eller från ett blitt, kanske.
Söder om Norrland råder det mer blida
medan det norröver råder just ett oblitt.




Fri vers av lodjuret/seglare VIP
Läst 365 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2018-03-07 10:02



Bookmark and Share


  Spik

Oskönt
2018-03-07

  ULJO
Dialekternas dilemma
2018-03-07
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP