Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Avsked mellan fyra ögon

 

Tårar på mina kinder 

kroppen gråter sorgens sång

Intill dig jag vill vaggas

inte slitas ifrån 

 

Håret nu rufsigt

kroppen tung och svag

Starten kvav

Energin finns inte kvar

 

Ett minne lägger sig

djupt i mig

med musikens toner 

som kan plocka fram minnen

så nära igen

 

Tittar så på havet

letar efter svar

Här vid havet

finns en känsla kvar

 

Min blick mot horisonten

likt blicken du ger

och vågorna mot klipporna

här klingar minnen mer och mer

 

I vyn av horisonten

där finns du alltid kvar

både när solen gått ner

och när dagen jag i min hand

har

  

 

 

 

 




Fri vers av Havsvind
Läst 319 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2018-01-16 21:28



Bookmark and Share


  morgonstjärna VIP
känns djupt i själen
sorg och saknad
kramar <3
2018-01-17

  Marita Ohlquist VIP
Berörande text om sorg och saknad!
2018-01-16

  bögpoesi
Berörde mig djupt!
2018-01-16
  > Nästa text
< Föregående

Havsvind