Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Musikern

Du sitter så fridfullt vid ditt piano
Jag undrar så väl var dina tankar är.
vad är det för djup som jag ser i dina ögon
vad är det som tynger din själ.

Det var år och dagar sedan jag hörde en ton
så vill du inte spela för mig.
Det lät ju så vackert senast jag hörde dig spela.
Jag lovar att dansa till din musik.

Jag klarar inte av att se dig så här.
Det tär på mitt psyke var dag.
Allt jag ber om är en liten sång
sen går vi ner på puben och tar oss ett glas vin.




Fri vers (Fri form) av Thestream
Läst 282 gånger
Publicerad 2018-01-16 21:46



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Thestream
Thestream