Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Delad sorg gör inte lika ont i hjärtat

Jag har smakat allt för mycket på ensamheten

Tagit klunkar ur dess förtorkande bägare

Omslutit mig med dess kalla frusenhet

Och gömt mig i dess otrygga famn

 

Bara för att för sent inse fakta som

 

Att ensam är inte alltid stark

En kram från någon som vet hur det är

Värmer mer än alla stjärnklara nätter i världen

Och delad sorg gör aldrig lika ont i hjärtat




Fri vers av Maria Sundelin VIP
Läst 295 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-01-16 21:52



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
Bra text om livserfarenhet!

Tillsammans med andra
är vi mer än bara oss själva
en del av något större.
2018-01-17
  > Nästa text
< Föregående

Maria Sundelin
Maria Sundelin VIP