Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Min hjältinna!!

Jag satt instängd i mitt psyke.
Drömmar jagade mig
kunde ej hinna ikapp dem.
Jag var förlorad.

Då såg jag en tjock dimma
som nästan kvävde mig till döds.
Då såg jag en hand som sträktes ut.
Jag tog den med en tveksam rörelse.

Jag var aldrig riktigt säker på vad som hände.
Jag såg bara att du stod där och log mot mig.
Du dansade med mig och vi dansade i takt
och jag minns dina röda skor.

Vi var i en annan värld där du visade mig allt
du gav mig ett hem när du gav mig nyckeln till ditt liv.
Vi var för all framtid helt oslagbara
något jag aldrig skulle vara utan dig.




Fri vers (Fri form) av Thestream
Läst 380 gånger
Publicerad 2018-01-16 22:29



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Thestream
Thestream