Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
ur "dikter på ikt".


Gikt

Slemm i min lem.
Svamp i min kramp.
Kiosk i min brosk.

Tre meningar jag ofta tänker på,
Speciellt i dessa dagar.
Några till sedan komma till mig.

Grop i min kropp.
Kult i min bult.
Oväsen i bouillabaissen
samt i bearnaisen.

Snusk i min kusk,
så säger de alla.
När de kommer till mig för att falla!

Jag är gikt.




Fri vers av Riggoletto
Läst 195 gånger
Publicerad 2018-01-16 22:46



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Riggoletto

Senast publicerade
Gikt
Konflikt
Svikt
* Se alla