Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ditt monster

Har sett mitt liv pasera i ett timglas
Vill inte se den tiden komma tillbaka.
Jag bröt mig fri och jag var stark
och du ska inte få mig dit igen.

Du gjorde mig till ett monster
ett monster som grät och var allmänt svag.
Du tog min tro och min vilja till dig själv
och slog mig med väl valda ord.

Jag förstod snabbt att jag inte trivdes så här
men tio år i din vilja gjorde gallret tjockare.
Tillslut så kom jag aldrig loss
Jag trodde att allt var förlorat.

Men jag lyckades få mig fri
ditt monster finns inte längre kvar.
Jag kysste mina händer när jag förstod.
Förstod att jag var stark utan din vilja.




Fri vers (Fri form) av Thestream
Läst 286 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2018-01-16 22:47



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Thestream
Thestream