Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vad är det som sker

I timmar har smällar av bomber ekat utanför mitt rum.
Jag känner doften av en värld som snart ligger i ruiner.
Vi säljer människor som vi säljer prylar och ingen har satt ett stopp.
Vi tränger oss före i kön och bråkar i timmar istället för att vänta i några minuter.

Vi skjuter vänner för att de står i vägen för vår framgång.
Vi bränner hus för de skymmer vår utsikt.
Vi hoppar ner från berg innan vi kollat på utsikten.
Jag bara frågar dig vad är det som sker.

Vi färgar silver och säljer det som guld.
Vi bränner hjältar för att deras tankar inte är överens med dina.
Vi låter diktatorer styra vår värld när den mår som sämst.
Jag bara frågar dig vad är det som sker.




Fri vers (Fri form) av Thestream
Läst 401 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2018-01-16 22:57



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Thestream
Thestream