Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Trivs att skriva här

När det är så mycket jag inte kan göra
Så blir jag dubbelt så glad över vad jag kan.
Kan spela musik och kan läsa
Kan skriva och det är viktigt för mig

Har fått höra att alla inte är så snälla här
Det har jag svårt att tro
Jag har alltid fått ett trevligt bemötande
Jag trivs här på poeter.se




Fri vers (Fri form) av Jan Johansson
Läst 198 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2018-01-16 23:25



Bookmark and Share


  morgonstjärna VIP
glad att du trivs på poeter.se
du är en trevlig person
och växer hela tiden
kram <3

2018-01-17

  Goraxy 89 Orion VIP
Alla Är inte snälla här men dom som INTE är det har personliga problem som man inte behöver grubbla över !
2018-01-17
  > Nästa text
< Föregående

Jan Johansson
Jan Johansson